Castleden nieuwe theatershow CARO zijn bekend

De Efteling brengt vanaf september 2018 een nieuwe theatershow op de planken van haar theater: CARO. CARO wordt een visueel spektakel vol humor, dans, muziek en acrobatiek voor de hele familie. Hoofdrollen zijn er voor Ton Peeters (Oude man), Talita Angwarmasse (Mevrouw Tijd) en Marcel Visscher (Mijnheer Tijd). Het ensemble bestaat uit Laurie van Iersel, Jeffrey Stuut, Anne Claire Smorenburg en Dewy Vlaardingerbroek. 

De show is geïnspireerd op de Efteling-attractie de Stoomcarrousel. Deze ‘mallemolen van het leven’ bezorgt iedere bezoeker herkenbare momenten uit het eigen leven en uit de Efteling. Met deze productie slaat de Efteling een nieuwe weg in, die mooi aansluit bij haar internationale ambities. De theatershow bezorgt iedere bezoeker, van welke nationaliteit dan ook, herkenbare momenten uit het eigen leven. De bekende musicalacteur en regisseur Stanley Burleson zal de regie van de show voor zijn rekening nemen.

Zoals kenmerkend is voor de laatste producties van de Efteling, is CARO ook weer een echte familievoorstelling. De Efteling is zoals bij eerdere producties weer op zoek naar kinderen die eenmalig mee willen spelen. Per voorstelling krijgen 30 kinderen de kans om op het podium te staan. De nieuwe theatershow CARO is vanaf 1 september 2018 te zien in het Efteling Theater.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies