WIN kaartjes voor de première van de Pia Douwes documentaire

Mijn leven is van mij is een intiem portret van de internationaal gevierde musicalster Pia Douwes. Ze is op een punt in haar leven gekomen dat ze op zoek gaat naar een manier om tegemoet te kunnen blijven komen aan de tol die een leven aan de top nu eenmaal eist. De documentaire gaat op 29 mei in première en de kaartverkoop is geopend. 

Pia Douwes staat al dertig jaar aan de top, maar kent het publiek haar ook echt? Filmmaker Emma Westermann volgt Pia in haar drukke bestaan, in binnen- en buitenland, tijdens repetities, voorstellingen en thuis. Ze blijkt perfectionistisch, wil zichzelf voortdurend verbeteren en heeft de ambitie om lang aan de top te blijven. Daarnaast zorgt ze zo veel mogelijk voor haar ouders op leeftijd. Ze is gewend om continu bezig te zijn; toch voelt ze dat er iets moet veranderen en ze maakt de balans op: ’Ik wil niet overleven, ik wil leven,’ zegt Pia met grote stelligheid.

De documentaire gaat op 29 mei in het Amsterdamse DeLaMar Theater in première. De avond wordt muzikaal geopend door Pia Douwes en je kan er bij zijn! Tickets zijn te koop via de website van het DeLaMar Theater. Tevens maak je bij ons kans op 2 kaartjes voor deze unieke vertoning. 

WIN: 2 kaartjes voor de première van de documentaire Mijn leven is van mij op 29 mei in Amsterdam!

Wat moet je doen om kans te maken op 2 tickets voor de première van Mijn leven is van mij in het DeLaMar theater op een dinsdag 29 mei? Like onze Facebookpagina en het bericht over deze win-actie. Tag vervolgens de persoon met wie jij naar deze voorstelling zou willen. Wanneer jullie beide de pagina liken maken jullie kans op de vrijkaartjes. Kan je niet wachten? Boek dan nu je tickets!

Meedoen kan tot 26 mei 2018. De winnaars zullen op 27 mei bericht ontvangen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies