Jolijn Henneman en Soy Kroon als liefdeskoppel in MAMMA MIA!

Jolijn Henneman en Soy Kroon gaan de rollen van Sophie en Sky spelen in de feel-good musical MAMMA MIA!. Albert Verlinde, producent en algemeen directeur Stage Entertainment Nederland: “Toen Jolijn de auditieruimte binnenliep gebeurde er iets. Zij heeft die sprankeling waar de rol van Sophie om vraagt. Ze is een ruwe diamant en ik heb er heel veel vertrouwen in dat zij een waanzinnig goede Sophie gaat neerzetten. Soy is met zijn 22 jaar een groot talent waar we trots op mogen zijn. Hij heeft op zijn leeftijd al veel mogen doen en dit is een volgende stap in zijn carrière. Tijdens de auditie van Soy en Jolijn zagen wij de fantastische chemie tussen hen die zeker van het toneel gaat afspatten.” 
 
Jolijn Henneman: “Dit is een droom die uitkomt, ik was verschrikkelijk blij toen ik hoorde dat ik de rol mag spelen. Twee weken geleden ben ik samen met Soy naar Londen gegaan om de voorstelling te kijken, het is een fantastische show en de rol die ik mag gaan spelen is prachtig. Soy en ik kennen elkaar goed, we hebben toevallig ook samen de auditie gedaan en we hebben het ontzettend leuk samen. Ik kan niet wachten om te beginnen met dit avontuur.’
 
Soy Kroon: “Deze show zit zo goed in elkaar, het is tweeënhalf uur genieten met een grote glimlach op je gezicht. Echt een feestje. De rol van Sky is een ontzettende leuke rol, het is een onbevangen jongen die dolverliefd is op Sophie en veel plezier heeft in het leven. Gelukkig ben ik volop aan het trainen voor Dance Dance Dance, want ik heb wel al gezien dat de kostuums die ik draag niets verhullend zijn, haha.”

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies