Hilke Bierman en Sophia Wezer naast Antje Monteiro te zien in MAMMA MIA!

Hilke Bierman en Sophia Wezer zullen naast Antje Monteiro te zien zijn in MAMMA MIA!, samen vormen zij in de voorstelling de muzikale vriendinnengroep ‘Donna en de Dynamo’s’. Albert Verlinde, producent en algemeen directeur Stage Entertainment Nederland: “Met Hilke en Sophia zijn de Dynamo’s compleet en alle hoofdrollen ingevuld. Een groep fantastische acteurs en actrices die vanaf september, samen met een groot getalenteerd ensemble, de bezoekers een ultieme avond uit gaan bezorgen.” Eerder werd al bekend gemaakt dat Jolijn Henneman, Soy Kroon, Dieter Troubleyn, Emiel de Jong en Zjon Smaal de andere hoofdrollen gaan spelen in dé feel-good musical. MAMMA MIA! met 22 bekende ABBA hits als; ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’ is vanaf 6 september 2018 te zien in het Beatrix Theater in Utrecht en gaat op 23 september in première.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies