Pia Douwes documentaire in selectief aantal bioscopen te zien

De documentaire van Emma Westermann over Pia Douwes is in augustus en september in een aantal zalen in Nederland te zien, waaronder Amsterdam, Zwolle, Amstelveen en Utrecht. 

‘Mijn leven is van mij’ is een intiem portret van de internationaal gevierde musicalster Pia Douwes. Ze is op een punt in haar leven gekomen dat ze op zoek gaat naar een manier om tegemoet te kunnen blijven komen aan de tol die een leven aan de top nu eenmaal eist.

Op de website van producent DOXY Films staan alle aanstaande vertoningen aangekondigd.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies