Valentijn Benard & Henriëtte Tol opnieuw te zien in Soldaat van Oranje

Na een intensieve repetitieperiode met regisseur Theu Boermans deze zomer, speelt de voorstelling vanaf aankomende vrijdag in een grotendeels vernieuwde samenstelling. Valentijn Benard keert terug als Erik Hazelhoff Roelfzema en deelt de rol met Alex van Bergen die deze al vanaf januari speelt. Henriëtte Tol is opnieuw te zien als koningin Wilhelmina, net als Gusta Geleijnse. En Peter Tuinman neemt wederom de rol van Van ’t Sant op zich en deelt de rol met René van Zinnicq Bergmann die ook eerder te zien was als adjudant. Ludo van der Winkel keert als Chris terug in de voorstelling. Nieuwe acteurs in deze cast zijn onder anderen Willemien Dijkstra in de rol van Charlotte, Ruben Brinkman als Fred, Danny Westerweel als Paul en Marle Martens in de rol van Ada.

Soldaat van Oranje is op zaterdag 25 en zondag 26 augustus voor de negende keer op rij vertegenwoordigd op de Amsterdamse Uitmarkt. Tijdens de Uitmarkt kan het publiek de informatiestand bezoeken, is er een meet & greet met de acteurs en treedt de cast zondagavond op tijdens de Musical Sing-a-Long. De Soldaat van Oranje – De Musical stand is te vinden op het Marineterrein (naast Pension Homeland): standnummer 86. 

Volledige cast:

Erik – Alex van Bergen | Valentijn Benard
Koningin Wilhelmina – Henriëtte Tol | Gusta Geleijnse 
Charlotte – Willemien Dijkstra
Fred – Ruben Brinkman
Anton – Lars Mak
Chris – Ludo van der Winkel
Bram – Mathijs Pater
Paul – Danny Westerweel
Victor – Johnny Barendsen
Ada – Marle Martens
Hofdame Tessa – Cathalijne de Sonnaville
Van ‘t Sant – Raymond Paardekooper | Peter Tuinman | René van Zinnicq Bergmann

Ensemble – Manon van den Berg | Sven Blom | Dirk van den Brand | Irmelijn Geerts | Ruben de Goede | Eli ter Hart | Hayo de Kruijf | Ruben Kuppens | Jim Leijen | Thijs Miedema | Anne Reitsma | Iris Rodenburg | Lena Stallinga | Sabine van Tiel | Vera de Vries | Bjorn Wilbers | Mark Willekens | 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies