The Color Purple met nieuwe castleden in Musical Sing-a-Long

The Color Purple is op zaterdag 25 en zondag 26 augustus aanwezig op de Amsterdamse Uitmarkt. Op zondagavond zingt de cast het nummer ‘De Kleur Paars’ tijdens de Musical Sing-a-Long. Dit is ook meteen het moment om kennis te maken met de nieuwe castsamenstelling. Tijdens de Uitmarkt kan het publiek de stand van de musical vinden op het Marineterrein standnummer 92. Bij de stand vindt op zondag een meet & greet plaats met castleden van The Color Purple een zijn er verschillende kortingen en weggeefacties georganiseerd.
 
Na een succesvolle reeks in het pop-up theater in de NDSM-loods in Amsterdam-Noord gaat de musical The Color Purple vanaf oktober 2018 op tournee langs de Nederlandse theaters. Voor deze tournee zijn de volgende acteurs en actrices toegevoegd aan de cast: Perry Dossett (You’re the Top), Mike Libanon (Spa, Celblok H), Valerie Jane (Sister Act) en Donielle David (On Your Feet!). 
De indrukwekkende Broadwaymusical vertelt het tijdloze levensverhaal van drie zwarte vrouwen in het zuiden van Amerika aan hetbegin van de 20e eeuw, een tijd waarin slavernij is afgeschaft maar de gevolgen nog sterk voelbaar zijn. Hoofdpersoon Celie leidt een leven dat gedomineerd lijkt door armoede, misbruik en geweld. Maar Celie maakt zich vrij door haar eigenwaarde te vinden en op te komen voor haar persoonlijk geluk. Het verhaal is naar het boek van Marsha Norman, dat werd verfilmd door Steven Spielberg en daarna als musical op Broadway stond.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies