Jim Bakkum scoort hit met ‘Toen ik je zag’

Jim Bakkum heeft met zijn single ‘Toen ik je zag’ na 1 dag een nummer 1-positie bereikt in de iTunes top 100. Het nummer, wat speciaal voor All Stars de Musical opnieuw is uitgebracht, is een cover van de versie van Antonie Kamerling. De hit-klassieker was de titelsong van de eerste All Stars film en zal vanaf eind september elke avond te horen zijn in All Stars de Musical. Jim speelt de rol van Hero in deze geheel nieuwe Nederlandse productie die 14 oktober in première gaat.

Zondagavond werd het nummer voor het eerst door Jim gezongen tijdens de Musical Sing-a-Long op de Uitmarkt in Amsterdam en werd enthousiast ontvangen door het aanwezige publiek. Eerder gaf Jim aan dat hij het een grote eer vindt dit nummer avond aan avond te mogen zingen.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies