‘Was Getekend, Annie M.G. Schmidt’ stopt in januari

De musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt, met in de hoofdrol Simone Kleinsma, speelt op 13 januari aanstaande zijn allerlaatste voorstelling in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Albert Verlinde, algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland: “Toen we begonnen met de ontwikkeling van deze voorstelling wisten we dat het werk van Annie M.G. Schmidt nog altijd actueel is, maar dat de voorstelling zo’n groot succes zou worden hadden we niet durven dromen. Het is een heel bijzondere voorstelling: bejubeld door pers en publiek, de vier prachtige Musical Awards die we in ontvangst mochten nemen, de uitverkochte zalen en zelfs wachtrijen voor de kassa, de verlenging in het heerlijke DeLaMar Theater en als op 13 januari het doek valt zijn er maar liefst 340 voorstellingen gespeeld en hebben 250.000 mensen de voorstelling gezien. Een fantastische prestatie voor deze geheel nieuw ontwikkelde Nederlandse musical. Met veel dankbaarheid en trots nemen we op 13 januari dan ook afscheid van een show die we daarna ‘in een doosje doen en bewaren, heel goed bewaren’.” De laatste kaarten voor Was Getekend, Annie M.G. Schmidt zijn in verkoop gegaan.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies