Carré haalt The Book of Mormon naar Nederland

De bekroonde show is de vierde titel in de serie Broadway in Carré en is in september 2019 voor slechts een korte periode te zien in Amsterdam. The Book of Mormon volgt twee mormoonse jongens die op een zendingsmissie naar Afrika worden gestuurd. De voorinschrijving is nu geopend: via carre.nl/thebookofmormon kan men zich registreren om als eerste kaarten te kopen voor The Book of Mormon in Carré.

Sinds zijn wereldpremière in maart 2011 in het Eugene O’Neill Theatre in New York, waar het negen Tony® Awards won waaronder die voor beste musical, werd The Book of Mormon op drie continenten opgevoerd en won de show meer dan dertig internationale onderscheidingen. De musical heeft alle kaartverkooprecords verbroken in New York, Londen, Melbourne en Sydney. Trey Parker en Matt Stone zijn de makers van de met een Emmy en Peabody bekroonde tv-serie South Park (nu in het 22e seizoen) en de speelfilms South Park: Bigger, Longer & Uncut en Team America: World Police. Robert Lopez co-creëerde de musical Avenue Q en schreef mede de liedjes voor Disney’sFrozen en Coco
 
Het script, muziek en liedteksten zijn van Trey Parker, Robert Lopez en Matt Stone. De regie is van Casey Nicholaw en Trey Parker. Nicholaw is daarnaast ook verantwoordelijk voor de choreografie. Verder tekende Ann Roth voor het kostuumontwerp, Brian MacDevitt voor het lichtontwerp, is het geluidsontwerp van Brian Ronan, de orkestraties van Larry Hochman en Stephen Oremus en zijn de muzikale leiding en vocale arrangementen eveneens van Stephen Oremus. The Book of Mormon wordt geproduceerd door Anne Garefino, Scott Rudin, Important Musicals en Sonia Friedman Productions.
 

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies