Gijs Naber speelt hoofdrol in David Bowie’s Lazarus

Gijs Naber gaat de hoofdrol spelen in Lazarus, de David Bowie musical. Naber speelt de rol van Thomas Newton. Ivo van Hove, die de voorstelling samen met David Bowie en Enda Walsh creëerde in New York, gaat ook de Nederlandse productie regisseren.

Albert Verlinde, algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland: “We kijken ongelofelijk uit naar Lazarus. Ik ben al een paar jaar in gesprek met Ivo van Hove. Nadat de voorstelling in New York en Londen volle zalen trok, mogen wij de voorstelling nu naar Amsterdam brengen. Lazarus is een heel bijzondere voorstelling, één van Bowie’s laatste projecten en een muzikaal totaalkunstwerk.

Lazarus gaat op 13 oktober 2019 in première en is voor een exclusieve periode van drie maanden te zien in DeLaMar Theater in Amsterdam. De slechts 50.000 beschikbare tickets gaan vandaag om 12.00 uur in verkoop via Eventim.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies