Documentaire ‘Mijn leven is van mij’ deze week op NPO2 te zien

Na een geslaagde première in het DeLaMar Theater in Amsterdam en diverse vertoningen door heel het land wordt ‘Mijn leven is van mij’, een documentaire rondom het drukke bestaan van musical actrice Pia Douwes, deze week uitgezonden bij NPO2 door AVROTROS.

De Close Up documentaire van regisseur Emma Westermann  – Pia Douwes geeft het drukke bestaan weer van een van Nederlands meest gevierde musical coryfeeën. Een leven dat altijd gericht is op presteren en successen, tót deze hun tol eisen. 

De documentaire is te zien op NPO2 op:
– Donderdag 13 december om 23:00 uur
– Vrijdag 14 december om 13:50 uur
– Zaterdag 15 december om 10:25 uur

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies