Tina Turner musical snel te zien in Nederland

De Tina Turner musical van Stage Entertainment is waarschijnlijk snel te zien in Nederland. Zeer waarschijnlijk zal de musical later dit jaar Mamma Mia gaan vervangen in het Beatrix Theater in Utrecht. Dit valt op te maken uit een auditieoproep.

Sinds april 2018 is de musical al te zien in het Aldwych Theatre in het Londense theaterdistrict West End. Het script voor TINA is geschreven door Katori Hall met medewerking van Frank Ketelaar en Kees Prins. De musical wordt geregisseerd door Phyllida Lloyd die dat eerder deed voor Mamma Mia! en de latere filmversie van de musical die een wereldhit werd. Aan het creatieve team zijn verder verbonden choreograaf Anthony van Laast, décor- en kostuumontwerper Mark Thompson, musical supervisor Nicholas Skilbeck, lichtontwerper Bruno Poet en geluidsontwerper Nevin Steinberg. De orkestratie wordt verzorgd door Ethan Popp.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies