Soldaat van Oranje nú t/m september

Soldaat van Oranje heeft een nieuwe periode aan zijn voorstellingsschema toegevoegd en loopt nu tot en met september. Hierdoor is het negenjarig bestaan in zicht. Op 30 oktober is het precies negen jaar geleden dat de voorstelling in première ging in de TheaterHangaar in Katwijk.

Soldaat van Oranje heeft sinds 2015 het theaterrecord – de meeste bezoekers uit de Nederlandse theatergeschiedenis – op zijn naam staan. Gistermiddag was de 2.606e voorstelling, en inmiddels zagen meer dan 2,8 miljoen mensen de voorstelling.

Kaarten voor de nieuwe speelperiode zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via soldaatvanoranje.nl

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies