Dubbel feest bij Mamma Mia!

45 jaar geleden won ABBA met het nummer Waterloo het Eurovisie Songfestival. Tijd voor een feestje bij de succesvolle musical Mamma Mia!

Net als vijftien jaar geleden, toen Mamma Mia! voor het eerst in Nederland speelde, werd ook dit jaar de Mamma Mia Megadag georganiseerd. Bekend Nederland werd uitgenodigd om de musical te komen bekijken in het Beatrix Theater.

Maar alsof deze mijlpaal nog niet genoeg was, werd bovendien gevierd dat Kaj van der Voort zijn alternate première beleefde in de rol van Sky. Van der Voort, die eerder de kleine Ciske speelde in de musical Ciske de Rat, werd in Nederland bekend door zijn aandeel in de boyband B-Brave. Kaj zal de komende weken de rol van Soy Kroon overnemen, die vanwege de opnames van een tv serie zijn speelperiode kort moet onderbreken.

Klik op een foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies