Hadestown grootste kanshebber Tony Awards

De musical Hadestown is met 14 nominaties de grootste kanshebber bij de Noord-Amerikaanse Tony Awards. Vandaag zijn in New York de nominaties bekend gemaakt voor de felbegeerde theater awards. De musical Ain’t Too Proud – The Life and Times of the Temptations is met 12 nominaties ook een grote kanshebber is.

Naast deze twee titels maken ook Beetlejuice, The Prom en Tootsie kans op de prijs voor beste nieuwe musical. De 73e editie van de uitreiking wordt uitgezonden op 9 juni vanuit de Radio City Music Hall in New York. James Corden zal de avond presenteren. Een volledig overzicht van de genomineerde is hier te vinden.

Hadestown  beschrijft zich zelf als volgt:HADESTOWN  intertwines two mythic tales — that of young dreamers Orpheus and Eurydice, and that of King Hades and his wife Persephone — as it invites you on a hell-raising journey to the underworld and back. Mitchell’s beguiling melodies and Chavkin’s poetic imagination pit industry against nature, doubt against faith, and fear against love. Performed by a vibrant ensemble of actors, dancers and singers, HADESTOWN  is a haunting and hopeful theatrical experience that grabs you and never lets go.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies