Soy Kroon na 3 maanden terug in MAMMA MIA!

Soy Kroon keert terug in de hitmusical MAMMA MIA! Vanaf 17 juli maakt hij zijn rentree als Sky. Die avond is tevens de driehonderdste voorstelling van de succesvolle ABBA-musical in het Beatrix Theater Utrecht.

Eind maart werd bekend dat Soy zijn rol tijdelijk moest opgeven vanwege opnames van een televisieserie. Zijn rol van Sky werd de afgelopen drie maanden fantastisch overgenomen door Kaj van der Voort. Vanaf 17 juli staat Soy weer op het podium. ‘Ik heb er ontzettend veel zin in om iedere avond met al mijn collega’s een geweldige voorstelling neer te zetten,’ laat Soy weten. ‘Hoe leuk de opnames van de televisieserie ook waren, ik heb iedereen van de cast en crew van MAMMA MIA! ontzettend gemist.  Ik verheug me op de scenes, maar ook zeker op de aanstekelijke liedjes die we mogen zingen. Ik word daar ontzettend blij van.’

MAMMA MIA! is de internationale musicalsensatie die je meeneemt in een zorgeloze zomer vol plezier. Het is een onweerstaanbaar verhaal vol humor, vriendschap en liefde. Wereldwijd hebben al meer dan 60 miljoen mensen deze show in hun hart gesloten.

Het verhaal
Dochter Sophie staat op het punt te trouwen, terwijl haar moeder op een mooi Grieks eiland met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie, die door haar echte vader ‘weggegeven’ wil worden, probeert uit te vinden wie van de drie mannen dat is.

De ultieme feel-good musical MAMMA MIA!, met hoofdrollen voor onder andere Antje Monteiro, Sophia Wezer, Jolijn Henneman, Hilke Bierman, Dieter Troubleyn en Soy Kroon, is nog tot en met september te zien in het Beatrix Theater Utrecht.