Celinde Schoenmaker pakt hoofdrol in The Christmas Show

Terwijl in Nederland de temperaturen stijgen, kan de echte kerstliefhebber zich alweer verheugen op het kerstevenement van het jaar: The Christmas Show. Over 150 dagen staat de succesvolle familievoorstelling voor de vijfde keer op rij in de Ziggo Dome. De visuele spektakelshow vol dans en kersthits staat dit jaar in het teken van Doornroosje en de Kerstprins met onder anderen Carlo Boszhard en Celinde Schoenmaker. De shows vinden plaats op 21 en 22 december. 

Voor de jubileumeditie van The Christmas Show staat één van ‘s werelds meest geliefde verhalen centraal. In Doornroosje en de Kerstprins wordt het klassieke verhaal van de schone slaapster omgetoverd tot een kerstsprookje. Zal het Doornroosje lukken om na 100 jaar slaap met Kerst haar droomprins te vinden?

Cast
Zowel Carlo Boszhard als Celinde Schoenmaker maken opnieuw hun opwachting in de familievoorstelling: Celinde in de rol van Doornroosje en Carlo in de rol van de Verteller. Schoenmaker scoorde eerder dit jaar een bijrol in de internationale film Rocketman, over het leven van zanger Elton John. Wie de andere rollen gaan vertolken in The Christmas Show wordt binnenkort bekendgemaakt.

Succes van The Christmas Show
De afgelopen vier jaar streek The Christmas Show ook neer in de Ziggo Dome. Alle shows, waaraan veel bekende namen meewerkten, waren uitverkocht. The Christmas Show ontvangt jaarlijks 50.000 bezoekers. The Christmas Show is een samenwerking van RTL en MediaLane en het concept en script wordt dit jaar wederom ontwikkeld door Carlo Boszhard en Maurice Wijnen.

De kaartverkoop is vandaag gestart en tickets zijn verkrijgbaar via www.christmasshow.nl.