Stanley Burleson in We Will Rock You

Stanley Burleson zal naast de Amerikaanse superster Anastacia te zien zal zijn in de rockmusical WE WILL ROCK YOU. De geheel eigen, spectaculaire nieuwe versie van de internationaal succesvolle musical van Queen en Ben Elton wordt geheel in het Engels opgevoerd en geproduceerd in samenwerking met Peep Arrow Entertainment. in. De rockmusical is voor een beperkte speelperiode uitsluitend te zien in AFAS Live in Amsterdam. World Forum Theater in Den Haag, Schouwburg Hengelo en MartiniPlaza in Groningen. De première van WE WILL ROCK YOU is op vrijdag 6 December 2019 in Amsterdam.

Stanley Burleson speelt in WE WILL ROCK YOU de rol van de trouwe assistent van de Killer Queen, Kashoggi. WE WILL ROCK YOU is een futuristisch avontuur met 24 van de grootste hits van de legendarische Britse rockgroep Queen. Het verhaal, dat geschreven werd door Ben Elton, speelt zich af in een tijd waarin live-muziek en muziekinstrumenten verboden zijn. Maar de jeugd rebelleert en strijdt tegen het almachtig bedrijf dat hun leven beheerst en een dieet van digitaal geproduceerde popmuziek voorschrijft. Het verzet groeit!

De originele versie van WE WILL ROCK YOU ging op 12 mei 2002 in het Dominion Theatre in de Londense West End in première en was daar meer dan 4.600 voorstellingen te zien. De rockshow met de muziek van Queen is inmiddels door meer dan 15 miljoen bezoekers op alle zes continenten en in meer dan 17 landen te zien geweest.