Sven Ratzke speelt hoofdrol in Nederlandse The Rocky Horror Show

De Graaf & Cornelissen Entertainment maakt bekend dat de internationale entertainer Sven Ratzke de hoofdrol gaat spelen in de nieuwe musicalproductie The Rocky Horror Show. De allround performer is al lange tijd zeer succesvol met zijn eigen programma’s in Duitsland, Engeland, Australië, Amerika en uiteraard in eigen land. Met zijn rol in The Rocky Horror Show staat hij voor de derde maal in zijn carrière in een musicalproductie en zal daarmee in het seizoen 2020-2021 in de Nederlandse theaters te zien zijn.

The Rocky Horror Show is een musical-horror-komedie gebaseerd op de cultfilm uit 1975 en daarmee een parodistische hommage aan de klassieke B-sciencefictionfilms en andere horror genres, met onweerstaanbare muziek. De show is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijde absolute must see en heeft een lange traditie van interactie met het publiek opgebouwd. Een avond waarop eindelijk alles weer een keer mag. Een onvergetelijke hilarische wilde rit vol rock ’n roll.

Sven Ratzke heeft de afgelopen jaren veel successen gekend in binnen- en buitenland met bejubelde shows als Homme Fatale, Starman en Where Are We Now, deze laatste twee met repertoire van David Bowie. Hij is een unieke entertainer die moeiteloos jazz, chanson, pop en rock mixt.

Het pas verloofde koppel Brad en Janet raakt op een stormachtige avond verzeild in het kasteel van de transseksuele dokter Frank-N-Furter. Ze maken er kennis met zijn dienaar Riff Raff en zijn zuster Magenta, groupie Colombia, supercreatie Rocky, de rivaliserende wetenschapper Dr. Scott en andere flamboyante figuren. De avond ontaardt in een regelrechte relatie- en libidotest met veel jarretels.

The Rocky Horror Show met in de hoofdrol Sven Ratzke is in het seizoen 2020-2021 in de Nederlandse theaters te zien. De landelijke première vindt plaats op 28 september 2020 in het DeLaMar Theater in Amsterdam.