Aladdin opvolger Anastasia in Scheveningen

Disney’s Aladdin zal in seizoen 2020/2021 in premiere gaan in het Circustheater in Scheveningen. Dit alles valt op te maken uit een auditie oproep van Stage Entertainment. Het ziet er naar uit dat Anastasia over maximaal 1,5 jaar al zal sluiten en misschien al voor het einde van 2020.

Aladdin is een musical gebaseerd op de gelijknamige Disney-animatiefilm uit 1992, geregisseerd door Casey Nicholaw. Het scenario van de musical is geschreven door Chad Beguelin. In de musical worden zowel de nummers uit de oorspronkelijke animatiefilm als gloednieuwe nummers gebracht.

In 2011 ging de musical in première in de 5th Avenue Theatre in Seattle. Na een nationale tour en een try-out periode in Toronto, ging de musical op 20 maart 2014 in première in het New Amsterdam Theatre op Broadway.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies