Lazarus stopt na nieuwe corona maatregelen

De laatste voorstelling van de musical Lazarus is al gespeeld. Met het verlengen van het verbod op bijeenkomst zoals theatervoorstellingen tot 1 juni is er een einde gekomen aan de tournee van Lazarus. Ook na 1 juni zullen er geen voorstellingen meer gespeeld worden.

Dit alles viel gisteren te lezen op de Facebook-pagina van de productie. Ook de musical Goodbye, Norma Jeane stopt per direct en haalt geen voorstellingen meer in. Voor de musical’s Kinky Boots en Verliefd op Ibiza staan na 1 juni geen voorstellingen meer op de speellijst. Of deze producties na 1 juni alsnog voorstellingen gaan inhalen is op dit moment niet duidelijk.

Update 24 maart 14.40 uur: ondertussen is duidelijk dat ook Kinky Boots en Haal het doek maar op gestopt zijn. Er volgen geen voorstellingen meer

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies