Scriptschrijver Terrence McNally overleden aan corona complicaties

De toneel en musical schrijver Terrence McNally is dinsdag overleden als gevolg van complicaties door het coronavirus. Hij was 81.

McNally kreeg vorig jaar de Tony Award voor Lifetime Achievement in the Theatre. McNally won twee Tony Awards voor het schrijven van de scripts voor de musicals “Ragtime” in 1998 en “Kiss of the Spider Woman” in 1993. Hij won er nog twee voor zijn toneelstukken “Love! Valor! Compassion!” en ‘Masterclass’. McNally schreef o.a ook de scripts voor musicals zoals ‘Anastasia’, ‘Catch Me If You Can’ en ‘The Full Monty’.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies