Wat Zien Ik?! te zien op YouTube

De Graaf & Cornelissen Entertainment zal vanavond de musical Wat Zien Ik?! op YouTube plaatsen. Deze zal vanaf 20.30 uur tot uiterlijk zondag 26 april 21.00 uur te zien zijn.

Deze origineel Nederlandse musical uit 2006 is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Albert Mol, die tevens aanleiding was voor de allereerste succesfilm van Paul Verhoeven. De uitdrukking Wat zien ik? Stof! werd hierdoor gemeengoed. In de Rosse Buurt van het Amsterdam in de jaren zestig maken we kennis met twee dames van lichte zeden: Blonde Greet en Haar van Boven (Nel), en met hun clientèle, hun pooiers, de andere prostituees, hun minnaars en de kleurrijke buurtgenoten. Het leven van Greet en Nel op de wallen is een aaneenschakeling van emoties. Er wordt veel gelachen maar ook gehuild. Uiteindelijk verlangen ook Blonde Greet en Haar van Boven naar geluk in de liefde. Maar of dat lukt?

Vanaf nu kan men zich abonneren op het Youtube-kanaal van De Graaf & Cornelissen Entertainment: https://www.youtube.com/degraafencornelissen

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies