The Phantom of the Opera stopt na 34 jaar in Londen

Na 34 jaar spelen op West End in Londen valt voorlopig het doek voor de  The Phantom of the Opera. Producent Cameron Mackintosh heeft besloten om de productie ‘permanent stil te leggen’ als gevolg van de sluiting van de theaters vanwege het coronavirus.

Mackintosh en componist Andrew Lloyd Webber zijn echter wel vastberaden om de musical ooit weer terug te brengen, maar niet zolang de regels van social distancing in de theaters moeten worden nageleefd. Vanaf augustus zouden voorstellingen weer plaats mogen vinden mits er in de theaters wordt gedaan aan social distancing.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies